tiistai 18. helmikuuta 2014

Добрый вечер!

Venäjän kirjallinen testi meni paaaaljon helpommin kuin kuvittelin (en siis ole vielä saanut arvosanaa, hyvä fiilikseni perustuu täysin mutuun)! Jotenkin onnistuin kokemaan hetkellisen valokuvamuistimaisen kokemuksen, ja omasta mielestäni ymmärsin suurimman osan kysytyistä asioista. Suullinen koe sen sijaan... En voi sanoa muuta kuin thank God for Google Translator!! (Se näyttää myös miten venäjänkielinen sana lausutaan.) Mutta siitäkin selvisin, joten hip-hei!

Tänään teimme myös ryhmätyönä englanninkielisen ohjelmapalvelupresentaation kuvitteelliselle asiakasryhmälle. Meidän porukkamme oli viemässä aasialaisia matkaajia patikoimaan ja tutustumaan suomalaiseen kansallismaisemaan. Matkailijoille oli tiedossa laavumajoitus, nokipannukahvia, tikkupullaa ja kotiseutumuseoon tutustumista, sekä tietysti patikointia ja maisemien ihailua. Loistavia ideoita, hauskaa ryhmätyöskentelyä ja monta uutta englanninkielistä sanaa! Huippukiva päivä!

Seuraava läpiopetuskerta onkin vasta vajaan kolmen viikon päästä. Silloin pääsemme sukeltamaan kannattavuuslaskelmien ah-niin-ihanaan maailmaan, sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan ateriakokonaisuuksia. MasterChef-meininkiä luvassa, siis! Siihen asti puurretaan etätehtävien parissa; matkailuyritysten eettisten periaatteiden vertailua ja imagojen pohtimista, sekä englannin portfolion kasaamista, jonkun illan ajattelin myös pyhittää venäjän tankkaamiselle. Joten ei muuta kuin спасибо, до свидания!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti