maanantai 17. helmikuuta 2014

Brain capacity overload

Ensimmäinen koulupäivä takana, ja pää totaalisen ylikuormittunut, mutta hyvällä tavalla! Hyvä fiilis, tosin muutaman tunnin venäjän aakkosten tankkaamisen jälkeen en osannut äsken asentaa kameran muistikorttia läppäriin :) Omituinen fiilis, kun katsoo venäjänkielistä sanaa, kuuntelee miten se lausutaan, ja hetken aikaa lyö ihan tyhjää ennen kuin osaa asettaa äänteet ja kirjainmerkit yhteen.

 Huomena siis pitäisi osata venäjäksi esitellä itsensä ja kertoa muutamia asioita itsestään suullisesti, sekä suorittaa jonkinlainen kirjallinen testi, jossa täytyy lähinnä osata tunnistaa sanojen merkityksiä. Toivottavasti nyrjäytin illan pänttäämisellä aivoni niin, että saan huomena palautettua aakkoset kuin valokuvamuistista ;)

Tänään käytiin läpi myös matkailun perusteita sekä ammattietiikkaa. Todella mielenkiintoisia aiheita, ja ryhmässämme heräsi mielenkiintoista keskustelua. Luokallamme on ihmisiä hyvinkin erilaisista taustoista ja kaikilla on erilaiset tulevaisuudensuunnitelmat ja -haaveet, joten käsiteltäviin aiheisiin löytyy useita näkökulmia, ja keskustelu luokassa sujui todella luontevasti. Vaikuttaa hyvältä porukalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti