maanantai 23. kesäkuuta 2014

Happy happy, joy joy!

Vietin juhannusta yhden parhaimman ystäväni polttareiden merkeissä. Suuntasimme torstaina sateisessa säässä laivalle, ja perjantaina kävimme aurinkoisessa Tallinnassa. Todella hauska reissu, josta jäi ihania
muistoja ja uusia ystäviä! Juhannuslauantain ja -sunnuntain olin töissä, mutta ehdin myös grillailemaan kotona, sekä nauttimaan hieman lämmikettä perinteiseen juhannussäähän Mierolan Silta Cafen terassilla. Sunnuntaina kävin vanhempieni kanssa Lepaan puutarha- ja viinimyymälässä, sekä tutustumassa opiskeluympäristööni Lepaalla.

Ennen juhannusta sain tietää tulleeni valituksi marraskuussa alkavaan klinikkaeläinhoitajan koulutukseen! Aivan mahtavaa! Kaikki käytännön asiat ovat vielä auki, asumisjärjestelyjen ja kahden eri koulutuksen yhdistämisen kanssa tulee varmasti vielä unettomia öitä ja lisää harmaita hiuksia, mutta tällä onnellisuuden määrällä mennään vaikka läpi harmaan kiven! Klinikkaeläinhoitajakoulutukseen pääseminen on mulle kuin lottovoitto, ja osoitus siitä, että unelmiaan on uskallettava seurata rohkeasti. Kun päätin alkukeväästä myydä kampaamoyritykseni, moni ihmetteli rohkeuttani. Päivääkään en ole päätöstäni katunut. Maaseutumatkailun opiskelu, muutto Parolaan, työharjoittelu, kesätyö ja uudet ihanat ystävät ovat kaikki antaneet mulle niin paljon enemmän kuin osasin odottaa. Kaiken tämän mahdollistamisesta kuuluu myös iso kiitos S:lle, joka on jaksanut kuunnella ja tukea mun haaveita, ja on ollut järjen ääni niinä hetkinä, kun mä olen maalaillut taivaanrantaa. S:n haaveena on päästä joskus muuttamaan takaisin Turkuun, ja nyt se vaihtoehto näyttää aika hyvältä. Ehkä sittenkin voi saada kaiken, mitä haluaa?

Kesäkuu lähestyy jo loppuaan, enkä tiedä toivoisinko ennemmin kesän vain jatkuvan, vai kiirehtisinkö mielummin jo kohti syksyä. Maaseutumatkailun opinnoissa aloitamme elokuussa ohjelmapalveluiden opintokokonaisuuden, joka on varmasti erittäin mielenkiintoinen. Syksyn aikana osallistumme myös parin tapahtuman järjestämiseen. Herkkujen Suomi lähiruokamessut järjestetään elokuussa Helsingissä, ja opiskeluryhmämme on mukana messuilla sekä rakennusvaiheessa, että asiakaspalvelutehtävissä. Paljon kivoja asioita siis edessä syksyllä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti