keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Koulu-uutisia ja kesätöitä


Takana viikon loma Espanjassa, Morairassa ja Torreviejassa. Lomalla tuli nautittua tapaksia ja tinto de veranoa taas vuoden tarpeisiin! Espanjan kielikin on vielä jotenkuten hallussa, tosin pieni kertauskurssi ei olisi pahitteeksi, välillä joutui käyttämään mitä erikoisempia kiertoilmauksia kun oli yksi jos toinenkin sana kateissa :D

Sain lomalla loistavia uutisia! Pääsin Haaga-Helian DP in Tourism linjalle Porvoon amk:hon!! Ja, jotta asiat eivät koskaan olisi liian yksinkertaisia, sain myös kutsun klinikkaeläinhoitajakoulutuksen valintahaastatteluun! Tuo haastattelu on huomena, ja se kyllä jännittää, sillä tiedän, että koulutukseen on tooooodella vaikea päästä. Fingers crossed! Tuo eläintenhoitajakoulutus on mun pitkäaikainen haave, joka vain ei tähän mennessä ole ottanut tuulta siipiensä alle. Olinkin suunnitellut suorittavani maaseutumatkailun ohjelmapalveluihin liittyvän harjoittelun ja näytön kotieläinpihalla tai vastaavalla, koska tulevaisuudessa tulen varmasti (vai toivottavasti?) työskentelemään karvakuonojen kanssa - tavalla tai toisella!

Loman jälkeen aloitin kesätyöt Apianlahti Campingissa. Työhön kuuluu matkailijoiden vastaanotto, keittiötyöt sekä kaikkia yleismies Jantusen hommia nurmikonleikkauksesta saunanlämmitykseen ja siivoukseen. Työpaikka vaikuttaa todella kivalta, ja kaikki tähän mennessä tapaamani työkaverit ovat mukavia. Tiedossa todella erilainen kesä verrattuna 10 aikaisempaan, mutta hyvällä fiiliksellä ja hymyssäsuin kohti uusia asioita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti