torstai 5. kesäkuuta 2014

Tuuliviiri vallaton

Keskiviikkona vietimme S:n kanssa yhteistä vapaapäivää Hämeenlinnassa. Kävelimme Linnapuistossa ja Kaupunginpuistossa sekä Hämeen Linnan ulkoalueilla. Roki pääsi myös uimaan pitkästä aikaa, ja voi sitä riemun määrää! Jätkä temmelsi vedessä voikukanvarsien kanssa ja syöksyi vauhdilla hakemaan keppejä! Sää oli ihanan aurinkoinen, ja kotimatkalla pysähdyimme vielä Mierolan Sillalle lounastamaan. 


Torstaina kävin Paimiossa klinikkaeläinhoitajakoulutuksen pääsykokeessa. Haastattelu meni oikein hyvin, mutta kokeeseen kuului myös yllätysosuus: käytännön koe. Alkushokista selvittyäni se sujui pienestä epävarmuudesta huolimatta melko hyvin, mutta kuultuani, että suurin osa hakijoista omaa jo pieneläinhoitajan tutkinnon, en ole kovinkaan vakuuttunut omista mahdollisuuksistani. Käytännön kokeen pelastus oli se, että itsellänikin on iso koira, joten tuollaisen vasikan käsittely on hanskassa. Muutama paha rasti kokeessa kyllä oli, ja niistä en ihan puhtain paperein tainnut selviytyä... Tulokset saan juhannuksen jälkeen, siihen asti jännätään ja sitten aletaan suunnittelemaan mihin suuntaan nenä tulevaisuudessa näyttääkään :) 

Jotenkin aika ristiriitaiset tunteet nyt kaikkien kouluasioiden suhteen, välillä toivon pääseväni opiskelemaan klinikkaeläinhoitajaksi, välillä taas että sieltä tulisi kielteinen päätös... Eläimet on niin se mun juttu, mutta tämä matkailualan opiskelu on kyllä osoittautunut ihan mielettömän kiinnostavaksi, ja nyt houkuttelee se amk-paikkakin, joka on jo plakkarissa. Äh, ehkä joku kenellä ei ole näin tuuliviirimäinen luonne, voisi kertoa mulle, mitä mä oikeasti haluan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti