perjantai 8. elokuuta 2014

Back to school!

Maaseutumatkailun opiskelujen syyslukukausi alkoi maanantaina. Syksyllä opiskelemme ohjelmapalveluita, ja ensimmäinen isompi projekti on Herkkujen Suomi -messuille osallistuminen 21.-23.8. Edustamme Kanta- ja Päijät-Hämeen osastolla, tervetuloa maistelemaan paikallisia tuotteita sekä tekemään ostoksia! Hämeen osastolla on myynnissä mm. Lepaan omenoita ja sipuleita, Kultasuklaan suklaata, Tuulosrievän leipää, Vääksyn Myllyn hiutaleita ja jauhoja sekä TryffDelin villitryffelisienituotteita.

Maanantaina opiskelimme koulussa opastusta sekä ohjelmapalveluita, ja suunnittelimme tiistain retkiruokailun. Tiistaina suuntasimme Hauholle Härkälinnaan hyvin helteiseen ja vauhdikkaiseen päivään! Aamupäivällä valmistimme retkiaamiaisen nokipannukahveineen, sekä valmistelimme suunnittelemamme lounaan. Paistoimme nuotiolla kasvis-halloumi/kanavartaita, joiden lisukkeena nautimme salaattia. Ruoanlaittaminen porukalla oli mukavaa puuhaa, joskin nuotion vieressä oli melko tukalat paikat, kun lämpötila huiteli muutenkin +30C:ssa!


Lounaan jälkeen Jaakko Pouttu tuli kertomaan meille Härkälinnasta sekä sen yhteydessä toimivista Leppäniemen Hirsihuviloista sekä alueen aktiviteeteista, joihin kuuluvat mm. keskiaikaiset pelit. Menimme järven rannassa sijaitsevalle pelikentälle, jossa muodostimme joukkueet ja aloitimme armottoman kamppailun! Lajeinamme oli mm. katapultti, köydenveto sekä ristinheitto.

Katapultin viritystä



Köydenvetoa sahapukkien päällä

Rautaristien heittoa

Kovaa taistelua rautapallon upotuksessa

Hauskan ja hikisen päivän päätteeksi kokoonnuimme luokkakaverimme rantaan, jossa kilistelimme alkaneelle lukukaudelle ja pääsimme uimaan ihanasti vilvoittavaan Iso-Roineeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti