Perjantaina koulussa valmistimme koko ryhmän voimin minun ja Pauliinan suunnitteleman Ahvenanmaa-teemaisen menun. Ruokalista oli seuraavanlainen:
Rapea omenasalaatti
Paistetut ahvenfileet
Perunamuusi
Mustaleipä
Stallhagen olut
Ahvenanmaan pannukakku
Gluteenittomat letut
Vadelmahillo, kermavaahto
Nyt edessä on vielä ateriapalveluiden opintokokonaisuuden näyttötutkinto, ja sitä ennen kolme viikkoa työharjoittelua Aulangon Kievarissa. Näyttösuunnitelmaa olisi tarkoitus pikkuhiljaa alkaa kirjoittelemaan ylös, nyt ajatukset ja menuvaihtoehdot vilistävät päässä, parasta olisi tehdä päätös ja pysyä siinä! Alkuruoan ja jälkiruoan suhteen olen jo varma, pääruokaa sen sijaan vaihdan vähintään kerran päivässä... Ehkäpä työharjoittelun myötä päätös suuntaan tai toiseen varmistuu kun saa vähän kokemusta isomman kokonaisuuden toteuttamisesta ja ajankäytöstä.
Hauskaa vappua ja kippis Lepaan Golfilla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti