keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Muuttolaatikoita ja pääsiäischillailua

Edellisen postauksen jälkeen onkin ehtinyt tapahtua paljon! Meille tuli kaksi uutta pikkuista karvakuonoa, lähinnä Rokin viihdykkeeksi (krhöm...), hän kun niin kovin ikävöi Ivanaa. Gerbiilit Hippu ja Muru ovat kotiutuneet hyvin, ja ovatkin varsinainen vauhtikaksikko, jonka lempipuuhaa on terraarion uudelleensisustus! Roki tykkää katsella kaksikon touhuilua, ja usein olen löytänyt itsekin tuijottelemassa terraarioon. Kuvassa gerbut pääsivät jaloittelemaan, ja vauhtia riitti!

Muutto Parolaan on enää muutaman päivän päässä. Saimme muuttolaatikot kiirastorstaina, ja pitkä perjantai olikin sitten nimensä mukaisesti pitkä! Pakkasimme koko päivän, ja saimme kaiken sellaisen pakattua, jonka jo voi pakata. Muutama lautanen, kattila ja paistinpannu jäivät vielä käyttöön, sekä tietysti kaksi viinilasia! Lauantaina päätimmekin sitten palkita itsemme ahkerasta uurastuksesta, ja ottaa äkkilähdön Turkuun. Varasimme huoneen hotellista ja pöydän ravintola Teinistä. 
Käymme melko usein Turussa, ja siellä on kyllä loistava ravintolatarjonta. Teini oli meille uusi tuttavuus, ja pidimme siitä kovasti! Söin elämäni ehdottomasti parhaan Toast Skagenin, jonka juju oli sitruunankuorihillokkeessa, aivan loistavaa! Sää suosi meitä koko pääsiäisen, ja terassikausikin tuli avattua. Teinistä jatkoimme iltaa parissa lempipaikassani, ensin Tintån terassilla, ja sitten viiniravintola E. Ekblomin tunnelmallisessa kellarisalissa. 

Sunnuntaina aurinkoinen sää jatkui, ja lähdimme hotellilta kävelylle ja metsästämään brunssia. Päädyimme Aurajoen rantaan Tårgetiin, joka osoittautui loistavaksi valinnaksi! Nautimme brunssin terassilla, mutta ravintola näytti sisältä viihtyisältä ja tunnelmalliselta, tuonne palaamme varmasti vielä uudestaankin. Pääsiäinen oli sopiva tauko kaiken viimeaikaisen kiireen keskelle! Oli ihana nauttia yhteisestä ajasta ja hyvästä ruoasta sekä aurinkoisesta ja lämpimästä säästä. 

Töissä viimeiset päivät ovat olleet superkiireisiä, ja paperisotaakin on vielä jäljellä. Haikeaa mieltä ei ole vielä oikein tullut, tuntuu välillä, ettei kaiken kiireen keskellä ole vielä itsekään ymmärtänyt miten suuresta muutoksesta on kysymys. Toisaalta odotan kyllä innolla työharjoittelua ja kesätöitä matkailualueella, uuden oppiminen on aina kivaa, ja maaseutumatkailun opiskelu on tuntunut ihan mun jutulta! 

Yksi työpäivä enää jäljellä, lauantaina vielä viimeiset ihanat asiakkaat, sitten edessä on muuttoauton pakkaaminen ja uuden kodin laittaminen, jännää! Sitä ennen tosin vielä huominen amk-pääsykoe Porvoossa ja perjantaina koululle toteuttamaan ateriasuunnittelun paritehtävää, teemana Ahvenenmaa. Luvassa siis omenoita, kalaa, perunaa, ja tietysti Ahvenanmaan pannukakkua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti