torstai 24. huhtikuuta 2014

Lapin makuja ja retkeilyä

Keskiviikkona toteutimme ensimmäiset maakuntateemaiset menut, Evan ja Mikon Häme-menun, sekä Renjan, Eilan ja Johannan Lappi-menun. Itse osallistuin Lappi-menun toteuttamiseen, ja ruoat olivat todella maukkaita ja sopivat hyvin teemaan. Kaiken kruunasi vielä upea Lappi-henkinen kattaus!





Iltapäivällä lähdimme tutustumaan Inkalan Kartanoon. Kartano sijaitsee upeassa maisemassa järven rannalla. Nautimme aurinkoisesta päivästä ulkosalla kävellen ja kuunnellen Leila Ylitalon kertomusta tilan historiasta ja nykyisestä toiminnasta. Päivän päätteeksi Leila tarjosi meille vielä kahvit Kartanon päärakennuksessa.




















Tänään olin Porvoossa Haaga-Helian Degree Program in Tourism pääsykokeissa. Kirjallinen osuus ja haastattelut sujuivat mielestäni hyvin, ainoastaan matemaattinen osuus kauhistuttaa. Päässälasku ei ole koskaan ollut vahvin puoleni, etenkään kun kyseessä on prosentti- ja jakolaskut.... Tehtävät olivat siis ongelmanratkaisua, jossa piti ensinnäkin ymmärtää mitä kysytään, osata muodostaa lauseke, ja sitten vielä ratkaista se, huh! 1/5 pisteistä tulee matemaattisesta osuudesta, joten toivottavasti arpaonni suosii, veikkauksen puolelle nimittäin meni osa vastauksista :) Kesän aikana sitten selviää, miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti