sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Syysmakuja ja keväthankia

Ateriapalveluiden kotitehtävänä on suunnitella teemanmukainen menu 12 hengelle. Minun teemani on syksy, joten pöytään katetaan riistaa ja metsän antimia. Tulimme viikonlopuksi Perniöön, jossa testasin reseptini. Menusta tuli seuraavanlainen:

Palsternakkasosekeitto
Kurpitsasämpylät

Peuran paisti
Hunajaiset juurekset
Suppilovahverokastike

Karpalokerrospannacotta 




















Reseptit löytyvät täältä. Kaikki ruoat onnistuivat hyvin, ja yllätin itsenikin sillä, miten maukkaita sämpylöistä tuli! Kokkailu ja reseptien kirjoittaminen, sekä tietysti onnistuneesta ruoasta nauttiminen hyvän viinin kanssa olivatkin tämän tehtävät mukavimmat osuudet. Nyt on edessä vielä se osa-alue, jonka mielelläni jätän ensi viikon päänsäryksi: kustannuslaskelma... Sitä ennen kuitenkin nautitaan viikonlopusta, rauhasta ja uudesta lumesta. Roki näyttää mallia!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti