sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Work hard, play hard!

Koulutehtävien suhteen melko työntäyteinen viikko takana. Keskiviikon vapaapäivän kulutin excelin nakuttamiseen, ja sain ateriasuunnitelman kustannuslaskelman tehtyä, joskin vähän mutkia oikoen. Omavalvontasuunnitelmakin on viikonlopun jäljiltä jo hyvällä mallilla. Lisäksi olen päntännyt hygieniapassikokeeseen ja varovasti avannut amk:n pääsykoekirjoja... Ei niin ahkera apulaiseni Roki sen sijaan on ottanut melko rennosti :)

Raskas työ vaatii raskaat huvit! Keskiviikkoisen excel-painajaisen jälkeen lähdin iltapäivällä ihanan ystäväni kanssa Ikeaan touhuamaan tyttöjen juttuja, eli kerrankin sai siis rauhassa hiplata jokaista kippoa ja kuppia ja verhokangasta, ihanaa! Tarttui sieltä jotain pientä kivaa mukaankin. Parkkipaikalla tajusin kuitenkin unohtaneeni ostaa jotain tuiki tarpeellista (krhm), joten... Uudestaan! Hahah, tämän takia Ikeaan ei mennä miesten kanssa! S:n kanssa ei olisi näkynyt kuin auton takavalot siinä vaiheessa kun tajuan unohtaneeni ostaa yhden lakanan!

Lauantaina menimme S.n kanssa Streat Helsinki Eats tapahtumaan, jossa oli kolmisenkymmentä ruokakojua tarjoamassa erilaisia herkkuja. Viidakon laki päti, nopeat syö hitaat (ei). Saapuessamme paikalle iltapäivällä, monella kojulla ja autolla oli jo lappu luukulla. Kiertelimme tarjonnan läpi, ja päädyimme jonottamaan kovasti hehkutettuja Curbside Sthlm:n burgereita. Tunnin verran jonotettuamme saimme vihdoin burgerit paleleviin käsiimme, ja kysymys kuuluikin: "was it worth the wait?".... Ensimmäinen puraisu - ja kyllä!! Swiss burgerin punasipulimarmeladi vei kielen mennessään! Tuohon herkkuun täytyy etsiä tai kehitellä resepti! Jatkoimme iltaa vielä Apolloon katsomaan Anu Saagimin roastia, huippukiva päivä :)

Sunnuntaina edessä oli taas jokapäiväinen kysymys: mitä tänään syötäisiin? Curbsiden burgereiden innostamana päätimme pistää paremmaksi. Pakkasesta hirven jauheliha sulamaan ja muut tykötarpeet kaupasta. Edes kotimatkalla mysteerisesti kadonnut cheddar ei heikentänyt lopputulosta, huippuburgerit! Suolakurkut, paistettu sipuli ja kylmä cokis, mitä muuta sitä sunnuntaihin tarvitsee ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti